06 43 80 80 14    Ma – Vrij : 8:00 -18:00   

Boomverzorging

Boomverzorging
Vakkundig snoeien en rooien

Home » Diensten » Boomverzorging

Boomverzorging
Bomen snoeien en rooien

professionele aanpak bij boomverzorging...

Het planten van een boom in een tuin is een bewuste keuze. Vooraf moet goed worden nagedacht over de groei, de lichtinval en de plaats van de boom.

Vaak wordt de boom groter dan u denkt en blijkt dan toch ineens te groot voor uw tuin. Bij boomverzorging hoort regelmatig snoeien. Een te grote boom kan worden gerooid of meestal weer in vorm worden gesnoeid.

Door sneeuwval, harde wind e.d. kunnen takken afbreken, waardoor onveilige situaties kunnen ontstaan. De aansprakelijkheid voor schade ligt bij de eigenaar van de boom.

Waarom
Amberboom Tuinen

Voor het vakkundig snoeien of rooien van kleine en grote bomen op makkelijk en moeilijk bereikbare plaatsen, bent u bij Amberboom Tuinen aan het juiste adres.

Met onze uitgebreide kennis, passend materiaal en verschillende methodes bieden wij een professionele aanpak bij boomverzorging.

  • Al ons materiaal is volledig goedgekeurd
  • Geen één boom is voor ons een probleem
  • Vakkundig snoeien of rooien
  • Geen kraan nodig dankzij de klimtechnieken
  • Officieel gecertificeerd

FAQ
Veel gestelde vragen

De kosten zijn o.a. afhankelijk van de grootte van de tuin, situatie (bijv. hoogteverschillen) en wensen. Na een kennismakingsgesprek wordt een projectvoorstel op maat gemaakt, passende bij de wensen van de opdrachtgever, waarin de werkzaamheden beschreven staan. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan…

De meeste mensen denken aan het laten maken van een tuinontwerp als het voorjaar wordt. Een heerlijke tijd van het jaar om naar buiten te gaan en het liefste zo snel mogelijk van de tuin te genieten. U doet er daarom goed aan om al in de herfst en winter na te denken over uw wensen en een ontwerp te laten maken. De tuin kan dan in het voorjaar gerealiseerd worden.

In een tuinontwerp wordt duidelijk hoe de nieuwe tuin wordt ingedeeld (onder andere harde materialen, gras, bomen en beplanting). Een beplantingsplan geeft invulling aan de bomen en planten. Een dergelijk plan bestaat bijvoorbeeld uit: bomen, groenblijvende heesters, bladverliezende heesters, grassen en vaste planten.

Bij de keuze van beplanting wordt rekening gehouden met de grondsoort, ligging, opbouw in de tuin en de aantrekkelijkheid van de beplanting in de verschillende seizoenen. In het beplantingsplan wordt rekening gehouden met de uiteindelijke grootte van de beplanting, zodat grotere planten ruimte krijgen om achter in de border te groeien en niet de kleinere planten verdringen.

Ook het onderhoud of de aanleg van balkontuinen kunnen wij voor u verzorgen. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden door te spreken.

Reviews
Wat onze klanten zeggen:

Duidelijk en betrouwbaar. Aardige man, denkt mee, houdt zich aan de afspraken en werkt heel erg netjes.

Coen Raijer

H.I. Ambacht

Goede eerste ervaring. Jullie waren netjes op de afgesproken tijd. De tuin zag er weer uit als nieuwen ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

Anoniem

Zwijndrecht

We hebben zo’n mooie onderhoudsvrije tuin gekregen. We zijn er super blij mee. Ze werken erg netjes, wij zijn zeer tevreden!

Ingrid Kerpel

Zwijndrecht

De mannen van Amberboom Tuinen gingen zeer vakkundig en zorgvuldig om met het snoeien en ook het afvoeren van de takken.

Gerda Ulbrich

Dordrecht
Schuiven naar boven