06 43 80 80 14    Ma – Vrij : 8:00 -18:00   

Tuinontwerp

Tuinontwerp
Uw tuin volledig op maat

Home » Diensten » Tuinontwerp

Tuinontwerp
Een tuin op maat

VOLLEDIG ONTWORPEN NAAR UW WENSEN EN MOGEIIJKHEDEN...

Net als de inrichting van uw woning is de tuin ook iets persoonlijks. Het is een plek waar wordt geleefd. De ligging van de tuin met daarin de plaats van één of meerdere terrassen bepaalt waar u kunt genieten van de eerste lentezon of de late zomeravond.

Maatwerk

Een tuin is maatwerk, een uitgebalanceerde keuze van de juiste materialen, beplanting en verlichting. Vaak hebt u wel ideeën hoe uw tuin er ongeveer uit moet zien, maar hoe vertaalt u dat naar een concreet ontwerp? En hoe zit het met de beplanting? Ook hiervoor moet rekening worden gehouden met zon, schaduw, halfschaduw en kleurgebruik.

3D ontwerp

Het is tevens mogelijk om vooraf een 3D ontwerp te  laten maken van uw tuin. Klik hier voor meer info…

Waarom
Amberboom Tuinen

Amberboom Tuinen helpt u graag op weg met het ontwerp van uw tuin, de te gebruiken materialen en het beplantingsplan.

Wij komen altijd persoonlijk bij u langs om al uw ideeën over het tuinontwerp met u door te nemen. Uw wensen staan natuurlijk voorop!

  • ​Het ontwerp is altijd maatwerk
  • Zeer creatief en uniek
  • Uw wensen staan voorop
  • Inclusief beplantingsplan
  • Rekening gehouden met de ligging

FAQ
Veel gestelde vragen

De kosten zijn o.a. afhankelijk van de grootte van de tuin, situatie (bijv. hoogteverschillen) en wensen. Na een kennismakingsgesprek wordt een projectvoorstel op maat gemaakt, passende bij de wensen van de opdrachtgever, waarin de werkzaamheden beschreven staan. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan…

De meeste mensen denken aan het laten maken van een tuinontwerp als het voorjaar wordt. Een heerlijke tijd van het jaar om naar buiten te gaan en het liefste zo snel mogelijk van de tuin te genieten. U doet er daarom goed aan om al in de herfst en winter na te denken over uw wensen en een ontwerp te laten maken. De tuin kan dan in het voorjaar gerealiseerd worden.

In een tuinontwerp wordt duidelijk hoe de nieuwe tuin wordt ingedeeld (onder andere harde materialen, gras, bomen en beplanting). Een beplantingsplan geeft invulling aan de bomen en planten. Een dergelijk plan bestaat bijvoorbeeld uit: bomen, groenblijvende heesters, bladverliezende heesters, grassen en vaste planten.

Bij de keuze van beplanting wordt rekening gehouden met de grondsoort, ligging, opbouw in de tuin en de aantrekkelijkheid van de beplanting in de verschillende seizoenen. In het beplantingsplan wordt rekening gehouden met de uiteindelijke grootte van de beplanting, zodat grotere planten ruimte krijgen om achter in de border te groeien en niet de kleinere planten verdringen.

Ook het onderhoud of de aanleg van balkontuinen kunnen wij voor u verzorgen. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden door te spreken.

Ja, het is mogelijk om vooraf een 3D ontwerp te laten maken van uw nieuwe tuin. Lees er hier meer over…

Reviews
Wat onze klanten zeggen:

Duidelijk en betrouwbaar. Aardige man, denkt mee, houdt zich aan de afspraken en werkt heel erg netjes.

Coen Raijer

H.I. Ambacht

Goede eerste ervaring. Jullie waren netjes op de afgesproken tijd. De tuin zag er weer uit als nieuwen ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

Anoniem

Zwijndrecht

We hebben zo’n mooie onderhoudsvrije tuin gekregen. We zijn er super blij mee. Ze werken erg netjes, wij zijn zeer tevreden!

Ingrid Kerpel

Zwijndrecht

De mannen van Amberboom Tuinen gingen zeer vakkundig en zorgvuldig om met het snoeien en ook het afvoeren van de takken.

Gerda Ulbrich

Dordrecht
Schuiven naar boven