06 – 43 80 80 14
Ma – Vrij : 8:00 -18:00
Ontwerp
ontwerp_2

Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is iets wat je niet iedere dag laat doen. Dat is een belevenis op zich. Waar begin je en hoe? Dat zijn voor veel mensen toch de eerste vragen. 

Het aanleggen van een mooie tuin gebeurt meestal in 4 stappen; intakegesprek, ontwerp, prijs en aanleg. Misschien weet u precies hoe uw tuin eruit moet zien of wilt u een ontwerp? Wat zijn de kosten? Welke bestrating, terras en beplanting kiest u? Welke tuinelementen; verlichting, een zitje, een vijver of waterornament etc.? Wil ik veel of weinig onderhoud?

Het kan ook zijn dat u een bestaande tuin heeft die gerenoveerd moet worden. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Kijk voor meer informatie hierover op tuinrenovatie.

Waarom Amberboom Tuinen?

Een tuinontwerp vertalen in de praktijk; ons team is daar buitengewoon bedreven in en werkt nauwkeurig en exact volgens de met u gemaakte afspraken. U mag daarom voor de volle honderd procent rekenen op tuinaanleg volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Belangrijk is wel dat u vooraf nadenkt over uw budget, dan komt u in de offertefase niet voor verrassingen te staan.

  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Aaneengesloten werk
  • Modern machine- en wagenpark.
  • Gediplomeerd en vakbewaam
  • Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8

Veelgestelde vragen

Wij hanteren geen prijs gebaseerd op vierkante meters. Elk project is weer anders. Wij bekijken elk project en elke situatie apart en maken een offerte op maat voor u.

Ja, u kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen kosteloos naar u toe om uw wensen te bespreken en kenbaar te maken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zeggen onze klanten?

Afgeronde Tuinen