06 43 80 80 14    Ma – Vrij : 8:00 -18:00   

Tuinaanleg

Tuinaanleg
Van ontwerp naar praktijk

Home » Diensten » Tuinaanleg

Tuinaaleg
Van ontwerp naar praktijk

NAUWKEURIG EN EXACT VOLGENS DE MET U GEMAAKTE AFSPRAKEN...

Een tuin aanleggen is iets wat je niet iedere dag laat doen. Dat is een belevenis op zich. Waar begin je en hoe? Dat zijn voor veel mensen toch de eerste vragen. 

Het aanleggen van een mooie tuin gebeurt meestal in 4 stappen; intakegesprek, ontwerp, prijs en aanleg. Misschien weet u precies hoe uw tuin eruit moet zien of wilt u een ontwerp? Wat zijn de kosten? Welke bestrating, terras en beplanting kiest u? Welke tuinelementen; verlichting, een zitje, een vijver of waterornament etc.? Wil ik veel of weinig onderhoud?

Het kan ook zijn dat u een bestaande tuin heeft die gerenoveerd moet worden. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Kijk voor meer informatie hierover op tuinrenovatie.

Waarom
Amberboom Tuinen

Een tuinontwerp vertalen in de praktijk; ons team is daar buitengewoon bedreven in en werkt nauwkeurig en exact volgens de met u gemaakte afspraken. U mag daarom voor de volle honderd procent rekenen op tuinaanleg volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Belangrijk is wel dat u vooraf nadenkt over uw budget, dan komt u in de offertefase niet voor verrassingen te staan.

  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Aaneengesloten werk
  • Modern machine- en wagenpark.
  • Gediplomeerd en vakbewaam
  • Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8

FAQ
Veel gestelde vragen

Wij hanteren geen prijs gebaseerd op vierkante meters. Elk project is weer anders. Wij bekijken elk project en elke situatie apart en maken een offerte op maat voor u.

Ja, u kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen kosteloos naar u toe om uw wensen te bespreken en kenbaar te maken wat wij voor u kunnen betekenen.

Reviews
Wat onze klanten zeggen:

Duidelijk en betrouwbaar. Aardige man, denkt mee, houdt zich aan de afspraken en werkt heel erg netjes.

Coen Raijer

H.I. Ambacht

Goede eerste ervaring. Jullie waren netjes op de afgesproken tijd. De tuin zag er weer uit als nieuwen ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

Anoniem

Zwijndrecht

We hebben zo’n mooie onderhoudsvrije tuin gekregen. We zijn er super blij mee. Ze werken erg netjes, wij zijn zeer tevreden!

Ingrid Kerpel

Zwijndrecht

De mannen van Amberboom Tuinen gingen zeer vakkundig en zorgvuldig om met het snoeien en ook het afvoeren van de takken.

Gerda Ulbrich

Dordrecht
Schuiven naar boven