Home

Persoonlijke aanpak, uw wensen centraal...

Amberboom Tuinen
Hovenier Hendrik Ido Amacht

Amberboom Tuinen is een ervaren hoveniersbedrijf en richt zich op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren en bedrijven. Wij zien uw tuin als ons visitekaartje. Daarom is onze aanpak niet gericht op ‘snel scoren’, maar op het bieden van blijvende tevredenheid; een resultaat dat volledig voldoet aan uw wensen. Een tuin om trots op  te zijn!

Tuinontwerp
Een tuin op maat

Volledig ontworpen naar uw wensen en mogeiijkheden...

Net als de inrichting van uw woning is de tuin ook iets persoonlijks. Het is een plek waar wordt geleefd. De ligging van de tuin met daarin de plaats van één of meerdere terrassen bepaalt waar u kunt genieten van de eerste lentezon of de late zomeravond.

 • Het ontwerp is altijd maatwerk
 • Zeer creatief en uniek
 • Uw wensen staan voorop
 • Inclusief beplantingsplan
 • Rekening gehouden met de ligging

Tuinaanleg
Van ontwerp naar praktijk

nauwkeurig en exact volgens de met u gemaakte afspraken...

Een tuin aanleggen is iets wat je niet iedere dag laat doen. Dat is een belevenis op zich. Waar begin je en hoe? Dat zijn voor veel mensen toch de eerste vragen.

Het aanleggen van een mooie tuin gebeurt meestal in 4 stappen; intakegesprek, ontwerp, prijs en aanleg. Misschien weet u precies hoe uw tuin eruit moet zien of wilt u een ontwerp? Wat zijn de kosten? Welke bestrating, terras en beplanting kiest u? Welke tuinelementen; verlichting, een zitje, een vijver of waterornament etc.? Wil ik veel of weinig onderhoud?

Tuinonderhoud
Goed onderhoud aan uw tuin

Goed onderhoud aan uw tuin is net zo belangrijk als de aanleg. U kunt dit zelf bijhouden natuurlijk, maar niet iedereen heeft groene vingers.

Amberboom Tuinen kan u die zorg uit handen nemen. Met vakkundig snoeiwerk op het juiste moment, bemesting, onkruidbeheersing, gazononderhoud e.d. zorgen wij ervoor dat uw tuin er netjes uit blijft zien.
U kunt er voor kiezen om dit bijvoorbeeld in het voor- en najaar te doen. Dan is uw tuin in ieder geval klaar voor zomer en winter.

Onderhoudsabonnement
Periodiek onderhoud op maat

Amberboom Tuinen verzorgt graag het periodieke onderhoud aan uw tuin. Het onderhoudsabonnement wordt naar wens samengesteld afhankelijk van de werkzaamheden, die u wilt laten uitvoeren en de grootte van uw tuin. Ook voor bedrijfstuinen.

 • Bemesten van de tuin
 • Blad- en zwerfvuilverwijdering
 • Gazononderhoud
 • Onkruidverwijdering
 • Onkruidbestrijding
 • Snoeien
 • Ziekte plagenbestrijding
 • Bodemverbetering

Tuinrenovatie

bestaande tuin nieuw leven inblazen

Houtconstructies

praktisch en ook gezichtsbepalend

Boomverzorging

Bomen vakkundig snoeien of rooien

Reviews
Wat onze klanten zeggen:

Duidelijk en betrouwbaar. Aardige man, denkt mee, houdt zich aan de afspraken en werkt heel erg netjes.

Coen Raijer

H.I. Ambacht

Goede eerste ervaring. Jullie waren netjes op de afgesproken tijd. De tuin zag er weer uit als nieuwen ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

Anoniem

Zwijndrecht

We hebben zo’n mooie onderhoudsvrije tuin gekregen. We zijn er super blij mee. Ze werken erg netjes, wij zijn zeer tevreden!

Ingrid Kerpel

Zwijndrecht

De mannen van Amberboom Tuinen gingen zeer vakkundig en zorgvuldig om met het snoeien en ook het afvoeren van de takken.

Gerda Ulbrich

Dordrecht
Schuiven naar boven